Sure-Grip

Mikä Sure-Grip?

Sure-Grip International perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1936. Yritys tuli ensin tunnetuksi kumipäällysteisistä pyöristään, jotka se kehitti perinteisiin rullaluistimiin jo vuonna 1937. Pyörät mullistivat luisteluteollisuuden korvaamalla usein liukkaat puiset pyörät. Sieltä juontaa juurensa myös Sure-Gripin nimi. Vuodesta 1945 on Sure-Grip valmistanut luistimia sekä toiminut johtavana tahona materiaalien ja metalliseosten kehittäjänä.
1970-luvun lopulla muuttui luisteluteollisuus dramaattisesti. Vapaa-ajan toiminnasta ja harrastuksista tuli yhä tärkeämpiä ja rullaluistelusta tuli erittäin suosittua. Sure-Grip kehitti tällöin, ensimmäistä kertaa luistelun historiassa, ulkoluistimet, johon kiinnitettiin juoksukengät. Samoihin aikoihin sai myös roller derby alkunsa. Sure-Grip on ollut alusta asti mukana kehittämässä derby luistimia. Esimerkiksi viime vuonna Sure-Grip esitteli uuden linjan ”speed bootsit”, XL-sarjan, joka on osoittanut lupaavia tuloksia pikaluistelumarkkinoilla ja nyt etenee kohti roller derby markkinoita.
Sure-Gripin tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita ja kaikki luistimet ovat tehty vaihdettavista osista, joten ne voidaan helposti vaihtaa ja näin kestävät pitkään.

0 products
Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Toimitusehdot

Toimitus

Tilaukset pyritään lähettämään mahdollisimman pian, mutta viimeistään viiden arkipäivän kuluessa. Toimitusaika Postin kuljetusaikataulun mukaisesti. Jos toimituksella on kiire, ilmaisethan sen tilauksen yhteydessä niin me yritämme parhaamme mukaan saamaan paketin sinulle mahdollisimman ripeästi. 

Nouto onnistuu aukioloaikojen puitteissa kivijalkaliikkeestä, muutoin sovittaessa.
Jam in the Box
Vaasankatu 6 LH 1
00500 Helsinki

Maksutavat

Nordea
Osuuspankki
Sampopankki
Tapiola
Säästöpankki
S-pankki
Aktia
DanskeBank

Klarna Lasku (palvelun tarjoajan ehtojen mukaan)

Klarna Tili (palvelun tarjoajan ehtojen mukaan)

Asiakaspalautukset

Kaikissa myymissämme tuotteissa on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Palautuksen postikulut maksaa asiakas. Mikäli kyseessä on vaihto toiseen tuotteeseen, uuden tuotteen postituskulut tulevat ostajalle maksettaviksi.
Muistathan, että tuotteen tulee olla käyttämätön ja täysin uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessaan. Ennen palautusta ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Tilapäisesti loppunut tuote

Jos tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, pyrimme tilaamaan tuotetta lisää, poikkeuksena kuitenkin alennusmyynnissä olevat ja/tai poistuvat tuotteet. Ilmoita kiinnostuksestasi loppunutta tuotetta kohtaan sähköpostitse tai puhelimitse.