Suomeksi Englanniksi

Your cart
0 items, 0,00 €

CartCheckout »

Who are we?

Roller derby ei ole pelkästään urheilulaji, vaan elämäntapa. Tätä elämäntapaa palvelemaan perustettiin Jam in the Box -kauppa vuonna 2010 ja syksyllä 2015 kauppa vietti viisivuotissyntymäpäiväänsä koettuaan omistajanvaihdoksen aiemmin kesän kynnyksellä.

Jam in the Box tarjoaa roller derby -varusteita luistelijan ja lajin harrastajan näkökulmasta ja osaamisella muille lajin harrastajille. Tarkoituksena on myös kehittää kaupan konseptia ja valikoimaa entistä enemmän, jotta jokainen harrastaja löytää tarvitsemansa. Oikeiden tuotteiden löytyminen on meille sydämen asia ja meille on tärkeää, että juuri sinä saat parhaat mahdolliset varusteet ja palvelun joka kerta kun asioit myymälässämme tai verkkokaupassa.

Olen Janica Saxelin ja oma roller derby - urani alkoi keväällä 2010, enkä ole sen koomin ripustanut luistimia naulaan. Pelaan tällä hetkellä Helsinki Roller Derbyn All - Stars joukkueessa ja olen aktiivinen myös muussa seuran sekä kansainvälisen lajiliiton WFTDA:n toiminnassa. Lisäksi kuulun Track Advantage - roller derby valmentajien talliin ja kierrän valmentamassa myös muualla Euroopassa.

Matkan varrelle on mahtunut kaksi maajoukkuekautta, World Cupia, WFTDA - turnauksia sekä hauskoja pelireissuja VR Nordicin riveissä. Suhtaudun lajiin ja sen kehitykseen intohimoisesti ja minut voikin löytää valmennustehtävistä, WFTDA- konferensseista tai open skateista rekrytoimassa lajillemme lisää harrastajia.

Lisäksi kaupalta voit löytää Tarun, joka on joukkuetoverini ja partner in crime! Lisäksi Taru on välineurheilija ja Bont - luistinmerkin sponsoroima luistelija, joten häneltä voit kysyä melkein mitä vain nippelitietoa! Tarun käsialaa ovat myös suunnittelupalvelun tuotteet: logot ja pelipaidat. 

Toivon, että voit rohkeasti ottaa yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta toiminnastamme!© Jam in the box | Toimitusehdot | Roller derby | Retro rullaluistimet | Quad skates | Sure Grip | Triple eight | Vanhanaikaiset rullaluistimet | Riedell R3 rullaluistimet.